ПРОДУКТОВА ГАМА

С голяма възможност за избор на различни комбинации от типове шасита, къса, и дълга версия на междуосие, с единични или двойни гуми на заден мост, различни предавателни отношения, бордова или самосвална надстройка, цветове на кабината, значително разширяват възможностите, предлагани от Porter NP6 за оборудване, необходими за обслужване на голямо разнообразие от професионални приложения.

ШАСИ КАБИНИ

4 РАЗЛИЧНИ ВАРИАНТА НА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО

Възможни са общо четири различни варианта на превозното средство посредством комбиниране на къса или дълга версия на междуосие на шасито с единична или двойна гума на заден мост.

ДВИГАТЕЛИ

2 ТИПА ЗЕЛЕНА МОЩНОСТ

Цялата гама Porter NP6 е екологична, тъй като се задвижва от двигатели с комбинирана гориво (бензин + Пропан-бутан (LPG)/Метан).

Изборът на ЗЕЛЕНА мощност носи по-нисък разход и отговаря на все по-рестриктивните разпоредби относно емисиите при работа в градска среда.

2 ИЗБОРА МЕЖДУ ДВЕ ВЕРСИИ С РАЗЛИЧЕН ПРОБЕГ

КЪС ПРОБЕГ

ЗА МИСИИ В ГРАДСКА СРЕДА

Модели с двигатели с комбинирано захранване от Бензин / Пропан-Бутан или Бензин / Метан и имат максимален пробег в „ЗЕЛЕН“ режим, оптимизиран за нуждите на ежедневната експлоатация в рамките на града.

ДЪЛЪГ ПРОБЕГ

ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ДЕЙНОСТИ СВЪРЗАНИ СЪЩО С РАБОТА В ИЗВЪНГРАДСКИ УСЛОВИЯ

Модели с двигатели с комбинирано захранване от Бензин / Пропан-Бутан или Бензин / Метан и имат максимален пробег в „ЗЕЛЕН“ режим, при извършване на професионални транспортни дейности свързани с пътуване на по-дълги разстояния.

НИВА НА ОБОРУДВАНЕ

5 НИВА НА ОБОРУДВАНЕ

За да бъдат задоволени специфичните нужди на всеки клиент, Porter NP6 се предлага с пет различни нива на оборудване. Те допълват модерното стандартно оборудване и включват опции, които подобряват както живота в кабината, така и функционалността на превозното средство. Пониженото предавателно отношение на задвижване позволява версиите HD и HD Top да се справят с задачи с голямо натоварване дори по стръмни пътища, значително подобрявайки разхода на гориво, управляемостта и възможностите за преодоляване на максимален наклон.

ЦВЕТОВЕ

5 ВЪЗМОЖНИ ОПЦИИ ЗА ИЗБОР

Гамата от цветове, предлагани за NP6, обслужва всеки вкус: с два неутрални цвята, Plaster White (бял) и Basalt Grey (сив), два по-ярки цвята, Amber Orange (оранжев) и Garnet Red (червен) и Sapphire Blue (сапфирено синьо), което напомня на италианския дух на Пиаджо.